До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2018: найефектніші сукні на червоних доріжках

Позаду церемонії вручення премії "Оскар", бал Інституту костюма Met Gala, Каннський фестиваль, Grammy, American Music Awards і BAFTA. Щорічно на їх червоних доріжках знаменитості змагаються за увагу камер і преси, а перед цим ретельно готують образи. Vogue.ua зібрав 50 найефектніших суконь, яким американські і британські зірки віддали перевагу для урочистих виходів 2018 року.

Блейк Лайвлі у Versace

Створення образів на такі важливі заходи – велика відповідальність і важка праця. Так, бренд Versace витратив понад 600 годин на створення сукні для Блейк Лайвлі на Met Gala. Образ Папи Римського, спеціально розроблений Джоном Гальяно для Ріанни, був не менш ефектним: співачка одягнула знімну спідницю і накидку поверх міні-сукні, прикрашеної тисячами кристалів. Доповнила образ урочиста папська тіара. Запам'яталися образи Розі Гантінгтон-Вайтлі в Ralph Lauren і Кендалл Дженнер в Schiaparelli, які не побоялися і зробили ставку на "голі" сукні. А епатажна Леді Ґаґа одягнула мереживне вбрання з нескінченним шлейфом від Armani Prive на Grammy 2018, який не обговорювали тільки ледачі. Що стосується премії BAFTA 2018, цього року британські актриси підтримали американських колег і в знак солідарності з рухом #MeToo прийшли в чорних образах. Дженніфер Лоуренс приміряла аристократичний образ від Dior Couture, а Анжеліна Джолі одягла елегатну оксамитову сукню від Ralph & Russo і прикраси Graff.

Реклама

<b>итоги 2018: красная дорожка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.