До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірковий вибір: пуховики Ienki Ienki в гардеробах знаменитих дівчат

Лютий цього року нагадав усьому світу, що означає справжня зима. Пекучі морози й щедрі снігопади дісталися найрізноманітніших куточків планети, а модним дівчатам довелося легкі пальта або популярні сьогодні шакети замінити на теплі пуховики. Найчастіше модниці вибирають пуховики української марки Ienki Ienki, назва якої за роки роботи вже встигла майже стати ім’ям загальним на саму згадку про модні пухові куртки. І це дуже тішить.

Гейлі Бібер у пуховику Ienki Ienki

Уже давно марку полюбила топмодель Емілі Ратаковскі, яка нині очікує на первістка. Вона має в гардеробі кілька моделей пуховиків Made in Ukraine. Любить Ienki Ienki і її колега по модельному цеху Ірина Шейк, яку папараці нерідко знімають в українських пуховиках під час прогулянок з дочкою або шопінгу. До речі, вона здебільшого віддає перевагу вкороченим пуховикам бренду.

Реклама

Безліч захоплених відгуків зібрали в соціальних мережах і світлини співачки Граймс у пуховику Ienki Ienki, яка на початку лютого приміряла одну з головних моделей цього сезону Michlin Jacket Blue Angel. Також у хустці марки дружина Ілона Маска зображена на фото, де вперше демонструє підписникам свого сина.

Модні інфлюенсери також встигли вподобати куртку Shearling Michlin Jacket, яка в різних кольорах всю зиму майорить в Instagram-акаунтах дівчат з багатотисячними арміями шанувальників — від зірки стритстайлу з Нідерландів Лінди Тол до брюнетки Олександри Перейри, за образами якої стежить понад два мільйони осіб, і дівчини Ромео Бекхема — Мії Реган.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.