До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хутряні панами Ruslan Baginskiy — улюблений головний убір моделей

Український бренд Ruslan Baginskiy вміє робити гіти — свій шлях команда марки почала з кашкетів і закохала в них головних модниць планети, потім їм на зміну прийшли капелюхи, декоровані пірсингом, і шкіряні берети, а цієї зими Руслан Багінський пропонує нам усім зігріватися панамою зі штучного хутра.

Ірина Шейк у панамі Ruslan Baginskiy

Їх уже встигли оцінити дівчата з багатомільйонними арміями підписників і заразом познайомили своїх шанувальників з амбітною українською маркою. Приклад зірок засвідчує, якими універсальними є панами Ruslan Baginskiy. Зокрема, Белла Гадід нерідко поєднує їх з верхнім шкіряним одягом у найкращих традиціях 1990-х, Наталія Водянова носить свою панаму із сукнею до підлоги й корсетом, а Ірина Шейк не виходить без неї на прогулянку з донькою, бо водночас використовує убір і як засіб маскування від надокучливих папараці. Вподобала хутряну панаму й Кара Делевінь та поєднує її із сорочкою в гавайському стилі.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.