До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: листопад 2018

Наш листопадовий номер ми присвятили неспішним осіннім подорожам, коли хочеться хоч на кілька днів втекти від людей і опинитися в маленькому містечку або тихому селі наодинці з книгою або журналом, парою красивих кашемірових светрів, і так, щоб за вікном – кисільні береги зливалися із зоряним небом на горизонті.

На обкладинці: нейлонова панама, Lacoste; нейлоновий топ, Prada

Таким настроєм пронизана головна зйомка номера. У парку біля Парижа модель Стелла Лючія, фотограф Леон Марк і стиліст Юлія Пеліпас провели більше шести годин. На фотографіях Стелла Лючія немов потрапила на власне свято життя вдалині від усіх, де можна мочити ноги в осінній калюжі, сміятися, дивуватися, одягати на себе одночасно всі теплі речі і міксувати топ Prada з панамкою Lacoste.

Реклама

На digital-обкладинках до номеру, яких цього місяця цілих три, Софія Лючія приміряє вже одяг молодих британських дизайнерів.

В інших зйомках ідея та ж – кемпінг в Альпах, прогулянка під лос-анджелеським дощем, лазіння по лондонських деревах. Свобода дій, комфорт, захищеність, тепло, справжня краса і природа – все, що потрібно цієї осені.

Разом з основним номером виходить додаток Vogue Home: найкрасивіші інтер'єри і предмети дизайну, інтерв'ю з українськими дизайнерами і декораторами, маєток Юбера де Живанши, особняк Лілі Олдрдж в Нешвілі і репортаж з кухні Анджели Міссоні в її будинку в Ломбардії.

Вітальня в будинку Анджели Міссоні в Ломбардії. Вінтажний диван, 1950-і; пуф з міланської галереї Rossana Orlandi; на стіні – неонова інсталяція Трейсі Емін
Фото: Piotr Niepsu

Над обкладинкою працювали:

Фото: Leon Mark

Стиль: Julia Pelipas

Асистенти фотографа: Niklas Bergstrand,

Correntin Thevenet

Асистент стиліста: Oumeih Benaicha

Зачіска: Pawel Solis @Artlist

Макіяж: Helene Vasnier @Artlist

Сет-дизайн: Agnes Leclair

Продакн: Western Promises

Модель: Stella Lucia @VIVA

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.