До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: травень-червень 2020

Новий номер травень-червень 2020 команда Vogue UA готувала до друку під час карантину — у рефлексіях над теперішнім і майбутнім.

Обкладинку цього номера Vogue UA намалювала Олена Ємчук – американська фотографка і художниця українського походження, яка зберігає тісний емоційний зв’язок з батьківщиною. Робота Олени, створена у самоізоляції у Нью-Йорку, у пік епідемії коронавірусу, глибоко символічна: "Змія уособлює творчу силу, це символ переродження, трансформації, зцілення й оновлення життєвого циклу. Люди рука до руки – прагнення до фізичної близькості, якої усі ми так потребуємо. Торкатися одне до одного зараз – небезпечно, і я хотіла змалювати сцену, де дотик цілющий. Полуду, що застує погляд дівчини з птахом, розвіює також рука. Птах символізує пробудження і звільнення. Палітра кольорів покликана передати дух весни і повернення до природи". Здається, неможливо зобразити картину нового світу правдивіше і разом з тим настільки обнадійливо.

Реклама

Саме так, "Картина світу", називається і портфоліо, що розпочинає новий номер журналу. У ньому — світовідчуття українських художників, фотографів, дизайнерів під час пандемії. Кожен зі співавторів прагнув передати в одному творі свої почуття — дуже різні й надзвичайно інтимні. Наприкінці цього спецпроєкту Vogue UA — оповідання Ірини Цілик: воно про кохання, якому навіть пандемія не може стати на заваді.

Над рештою змісту редакція працювала ще до оголошення карантину. Попри те що через обставини номер було відкладено і він вийде друком із запізненням майже на місяць, основну частину оригінального контенту, присвяченого магії, алхімії та вічній молодості, ми вирішили зберегти.

Три супергероїні цього номера — володарка "Оскара" й амбасадорка Chanel N05 Маріон Котіяр, номінантка на "Оскар" за роль у "Маленьких жінках" Флоренс П’ю, дизайнерка Сімон Роша, у колекціях якої співіснують романтика і рок-н-рол, — розповідають про власне покликання і плани на майбутнє.

У тому, що майбутнє відбудеться, у модній спільноті не сумніваються. У новому номері над трендами розмірковують дизайнери, чиї колекції авангардного взуття та аксесуарів вже зараховано до творів мистецтва, вчені, що розробляють експериментальні сценарії розвитку індустрії веганського шовку, і засновники Byronesque — популярної онлайн-платформи для колекціонерів вінтажу.

Зрештою, до найближчого майбутнього — літа, якого усі так чекають у цьому році, — ми зібрали магічний beauty-арсенал. Бронзери, емульсії і сяючі олійки, щоб підготувати шкіру до зустрічі з сонцем. Туші, тіні та хайлайтери — для літніх образів, що запам’ятаються. І колекцію ювелірних прикрас з алюзіями до алхімічних знаків і сакральних символів — аби щасливі моменти прийдешнього літа назавжди залишилися з нами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.