До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: березень 2020

Березневий номер Vogue UA традиційно відкриває новий сезон — і цього разу присвячений модній драматургії.

На обкладинці: шовковий топ, Prada; серьги, две пары, серебро, позолота, все — Panconesi

Ми розповідаємо про головні тренди сезону, лейтмотивом якого стала бучна надмірність. Саме вона відбилася у спільній колекції Дріса ван Нотена та Крістіана Лакруа — подробицями її створення ділиться перший з них.

Реклама

Сценічні дрес-коди вільно взаємодіють з повсякденням. На доказ — зйомка з ірландською дівою Рошин Мерфі, чия доля сповнена драматургічних колізій: від солістки Moloko до сольного проекту з шаманськими танцями на сцені та планів відзняти велике кіно. Не менш театральні й прикрашені кристалами сукні та шовкові накидки унісекс від французького дизайнера Людовіка де Сен-Сернена.

Герої цього номера без ремарок розмірковують про свободу самовияву — у моді та в мистецтві. Найперша серед них — британська сценаристка й актриса Фібі Уоллер-Бридж, яка отримала чотири премії "Еммі" за серіал "Погань". "Правил немає. А якщо й є, не факт, що їх слід дотримуватися" — головна її теза. Вона ж близька українській художниці Люсі Івановій, яка розповідає про своє бачення свободи у творчості.

Маша Попова, Валерія Ольхова, Софія Зандер — нові імена на українській модній сцені, які точно слід запам’ятати. Молоді дизайнерки представляють речі-хамелеони, екстремальне вбрання, просотане еротикою та самоіронією, та одяг з тканин власної розробки.

До образів, сповнених театральності, якнайкраще пасуватимуть ефектні прикраси, багаті на технічні хитрощі, — вони увійшли до ювелірної історії номера. При цьому, розповідаючи про коштовності, ми не забуваємо про тему сталого розвитку — у сюжеті про те, що таке трейсинг діамантів і навіщо знати, де добувають алмази.

Тему драми підтримують нові дослідження про вплив ароматів на психічне здоров’я: останні перетворюються на важливий аксесуар, здатний не лише викликати спогади чи спокушати, але й змінювати настрій і емоційний фон.

Програми від голівудських фітнес-інструкторів Джейсона Уолша та Джо Холдера допоможуть створити ідеальне тіло для екстраординарного вбрання. А екстравагантний макіяж, приклади якого представлені на сторінках березневого номера, ідеально доповнить образи сезону весна-літо 2020.

Мода нового сезону театральна як ніколи: вона наполегливо намагається вести перед в Instagram-стрічці не лише під час показів. Пишні скульптурні оборки та криноліни, розсипи паєток і пір’я, бездоганні зачіски кінодів 1960-х і той самий надмірний макіяж, що нагадує сценічний грим, – у березневому номері Vogue UA є безліч ідей, щоб відчути себе drama queen.

Фото: Bruno Staub @Total World

Стиль: Giovanni Dario Laudicina @CLM

Зачіски: Louis Ghewy @Management + Artists

Макіяж: Janessa Paré @Together

Манікюр: Beatrice Eni @Agence Saint Germain

Продюсер: Nanna @Kitten

Сет-дизайн: Sylvain Cabouat @WSM

Диджитал: Philippe Billemont @Imag’in Productions

Асистенти фотографа: Michal Czech, Jean Bubka

Асистенти стиліста: Arnaud Klein , Roni Levav

Асистенти перукаря: Kevin Roux , Olivier Noraz

Асистенти продюсера: Louis @ Kitten , Elie @ Kitten

Асистент сет-дизайнера: Thomas Souriau

Кастинг: Piotr Chamier

Модель: Lara Mullen, @Premier Model Management

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.