До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вікторія Бекхем представила колекцію сонцезахисних окулярів

Бренд Victoria Beckham представив нову весняно-літню колекцію сонцезахисних окулярів, виготовлену в кращих традиціях модного в 70-х буржуазного стилю. Місіс Бекхем пропонує цього літа ховати очі від сонця під великими оправами геометричних форм, переважно прямокутних. Кольорова гама колекції тяжіє до теплої коричнево-бежевої палітри. Є в колекції й чорні окуляри-маски, але і їх британка змогла зробити не спортивними, а витонченими й позачасовими.

На підтримку нової колекції бренд представив рекламну кампанію, обличчям якої стала угорська модель Ванесса Аксент. У зніманні, над яким працювала фотограф Ханна Твайт, можна побачити, як стилізувати ці аксесуари з максимальним шиком, доповнюючи ними вбрання, як-от білі брючні двійки, сорочки з гострим коміром і вельветовими піджаками, блузи з квітковими брошками або бантами.

Реклама

<b>VB_Eyewear</b>

Нагадаємо, що колекцію сезону весна-літо 2020 Вікторія Бекхем зробила максимально практичною, але водночас активно працювала з кольором і максимально використовувала найелегантніші коди моди 70-х. Докладніше про колекцію читайте тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.