До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші сонцезахисні окуляри сезону весна-літо 2020

Сонцезахисні окуляри — аксесуар, якого ніколи не буває занадто багато. Навіть під час карантину і тимчасового ув’язнення в них можна ефектно вийти в найближчий супермаркет або робити іронічні фото в межах #pillowchallenge. Vogue.ua вибрав наймодніші окуляри сезону весна-літо 2020.

Chloe весна-літо 2020

Привіт із 1970-х

Квадратні окуляри, що закривають половину обличчя, з’явилися в колекціях весна-літо 2020 разом із черговим витком популярності стилю 1970-х. Попри свій, на перший погляд, громіздкий вигляд, вони не обтяжують обличчя завдяки здебільшого тонким оправам. Найкращі варіанти показали Prada, Elie Saab, Etro і Christian Dior.

Christian Dior весна-літо 2020

Prada весна-літо 2020

Etro весна-літо 2020

Реклама
Повний захист

Окуляри, що захищають очі не лише спереду, але й з боків, несподівано стали не тільки модним, а ще й дуже зручним аксесуаром для користувачів. Для тих, хто не хоче виходити на вулицю в спортивних окулярах для велосипедистів і бігунів, є набагато цікавіша альтернатива в колекціях Dolce & Gabbana, Michael Kors і Helmut Lang.

Michael Kors весна-літо 2020

Helmut Lang весна-літо 2020

Dolce & Gabbana весна-літо 2020

Життя в рожевому кольорі

Додати більше позитиву в життя можна за допомогою лінз рожевого кольору. Конкретних життєвих проблем вони, звісно, не вирішать, але настрій поліпшать. Шукати цю паличку-виручалочку треба в Anna Sui, Off-White і Versace.

Off-White весна-літо 2020

Versace весна-літо 2020

Anna Sui весна-літо 2020

На ланцюгу

Все, що в той чи інший спосіб прикрашає наше обличчя, в епоху Instagram моментально стає популярним. Так сталося і з окулярами, декорованими ланцюжками. У сезоні весна-літо 2020 їх можна побачити в колекціях Gucci, Stella McCartney і Fendi, а для натхнення пропонуємо подивитися світлини з показу Chanel 1992 року — Карл Лагерфельд завжди вмів передбачати тренди.

Stella McCartney весна-літо 2020

Gucci весна-літо 2020

Fendi весна-літо 2020

Маска, я вас знаю

Окуляри, подібні до маски, які були надзвичайно популярні у 2000-х, також повернулися на подіуми. Найелегантніші версії цього тренду, поєднані з правильним буржуазним шиком, показали Lanvin і Guy Laroche, а пряме цитування використовували Versace, BOSS і Louis Vuitton.

Lanvin весна-літо 2020

BOSS весна-літо 2020

Louis Vuitton весна-літо 2020

Урок геометрії

Шанувальникам незвичайних сонцезахисних окулярів дизайнери пропонують більше сфокусуватися не на декорі, а на формі. У весняно-літніх колекціях вони показали безліч варіантів, з якими легко освіжити свої знання зі шкільного курсу геометрії — п’ятикутник у Self-Portrait, перевернуті трапеції у Gucci та еліпси у Paco Rabanne.

Self-Portrait весна-літо 2020

Gucci весна-літо 2020

Paco Rabanne весна-літо 2020

Авіатори

Шанувальникам класики засмучуватися не варто — вічні авіатори не втрачають своїх позицій. Канонічне виготовлення цієї моделі презентував Еді Сліман в колекції Celine весна-літо 2020 року, а варіацію на тему показали Rag & Bone і Michael Kors.

Celine весна-літо 2020

Michael Kors весна-літо 2020

Rag & Bone весна-літо 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.