До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сильна жінка: The Coat by Katya Silchenko весна-літо 2019

Нова колекція Каті Сільченко присвячена життю жінки в роки повоєнного періоду, чий розквіт молодості припав на той період: "На їхні плечі лягло відновлення зруйнованого світу. Жінки не відходили від верстата, при цьому, залишалися люблячими мамами і дбайливими дружинами. Я думаю, що завдяки їх вірі, праці і відвазі повернулося життя. Теж саме відбувається і сьогодні: жінка все так само продовжує відбудовувати цей світ кожного дня" пояснює дизайнер.

The Coat by Katya Silchenko весна-літо 2019

У колекції використані як шовк і органза в пастельних відтінках, так і більш грубі матеріали: бавовна, жаккард і плащова тканина. Колірна гама зосереджена навколо ніжних відтінків і на першому плані: небесно-блакитний, рожевий, ніжно-зелений і бежевий.

Реклама
The Coat by Katya Silchenko весна-літо 2019

Робоча уніформа минулих років теж знайшла своє відображення в колекції: спідниці міді і міні, сарафани і блузи – демонструють поєднання практичності і тонкощі жіночої натури. Жакети з великими і накладними кишенями, ремені і тренчі вносять в колекцію трохи строгості. Сільченко дає нове прочитання похмурій робочій формі, використовує фірмовий крій своїх виробів, ніжні кольори і легкі текстури.

The Coat by Katya Silchenko весна-літо 2019

<b>сильч лето 19</b>

Фото: Юрій Яцкулич

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.