До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шипи і троянди: колекція Versace Pre-Fall 2020

Донателла Версаче любить і вміє гратися з контрастами. Цей трюк вона застосувала і для розробки нової колекції Versace Pre-Fall 2020, головним символом якої вибрала червону троянду – романтичну, палку, таємничу. Однак поєднала її італійка з речами підкреслено строгими і подекуди навіть грубими.

Versace Pre-Fall 2020

Так, одним з головних у колекції стало поєднання троянди з фактурною шерстю в клітинку принц Уельський. Версаче використовувала його як для пошиття пальт і жакетів, так і грайливих спідниць. М'якості своїм трояндам дизайнерка додала за допомогою в'язаних фактур – светри та накидки з вишитими трояндами мали по-домашньому затишний вигляд.

Реклама
Versace Pre-Fall 2020
Versace Pre-Fall 2020
Versace Pre-Fall 2020

Не залишилася колекція і без фірмового сексапілу Versace – свої трояндові шипи Донателла показала в парі з зухвалими косухами і речами зі шкіри, так нагадала шанувальникам бренду, що ДНК – понад усе. Яскравими вдалися у дизайнерки і сукні, в яких троянди перетворилися на своєрідний галюциногенний малюнок.

Versace Pre-Fall 2020
Versace Pre-Fall 2020
Versace Pre-Fall 2020
Versace Pre-Fall 2020

Переглянути всю колекцію Versace Pre-Fall 2020 можна тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.