До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дівчина в потязі: перша колекція Віржіні Віар для Chanel

Карл Лагерфельд найбільше хотів, щоб його справа продовжувала жити після нього, і напевно він був би щасливий побачити, що його наступниця Віржіні Віар продовжує традиції Chanel і влаштовує наймасштабніші шоу. Нову круїзну колекцію модний Будинок продемонстрував у рідному Парижі, а не менш рідний для нього Гран-Пале цього ранку перетворився в залізничну станцію в південному Сен-Тропе.

Chanel Cruise 2020
Віржіні Віар у фіналі шоу Chanel Cruise 2020

Оформлення шоу вдало позначилося і на самій колекції: вона була просякнута духом мандрівок і пригод, а образи поєднували практичність з елегантністю. Віржіні Віар багато працювала з трикотажем і денімом – базою будь-якого сучасного гардероба, але і не забула про візитні картки Chanel: від брошок з пересічними буквами C і двоколірного взуття до твідових жакетів і стьобаних сумок на ланцюжках.

Реклама
Chanel Cruise 2020
Chanel Cruise 2020
Chanel Cruise 2020

Привабливість колекцій Chanel ховається у деталях, які можна зауважити лише при найближчому розгляді, практично при тактильному контакті. Наприклад, деякі мережива додатково прикрашені ледве видимим малюнком у вигляді стрілок циферблата, а колірна гама акварельних принтів натхненна пейзажами Лазурного берега, коли вони майорять за вікном поїзда, де зливаються в одну картинку.

Chanel Cruise 2020
Chanel Cruise 2020
Chanel Cruise 2020
Chanel Cruise 2020

Віржіні Віар, яка працювала з Карлом Лагерфельдом з кінця 1980-х років, вшанувала і його пам'ять, і особистий стиль. Частина образів була оздоблена бантами і високими комірами, без яких сьогодні складно уявити великого Карла.

Chanel Cruise 2020
Chanel Cruise 2020
Chanel Cruise 2020

Переглянути всю колекцію Chanel Cruise 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.