До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Паризький сад: колекція Chanel Couture весна-літо 2018

Дивлячись на життєрадісну й яскраву колекцію Chanel, складно уявити, що натхненням при її створенні став президент Франції Еммануель Макрон і його дружина Бріджит, а точніше та оптимістична атмосфера, яка панує зараз в країні. "Скільки б років я не жив в Парижі, я все одно тут чужинець і чутливіший до зміни настроїв, – розповідає Лагерфельд. – Я відчуваю, що Париж поступово оживає й дуже радий цьому".

Chanel Couture весна-літо 2018

Свої радісні почуття дизайнер висловив в колекції, де фірмові двійки Chanel розфарбували в найбільш насичені відтінки, а головною прикрасою образів стали квіти. Частину з них Лагерфельд використав в якості декора на капелюшках з вуалями, а частину перетворив на принти і об'ємний декор.

Реклама
Chanel Couture весна-літо 2018
Chanel Couture весна-літо 2018
Chanel Couture весна-літо 2018

Друга половина шоу була віддана пастельним відтінкам – слонова кістка, пильно-рожевий і світло-жовтий виглядали як промінь світла, який вселяє впевненість і дарує надію. До речі, на цей раз Карл Лагерфельд не став робити найскладніші декорації і вибудовувати на Гран-Пале космічну станцію або супермаркет, а просто запросив гостей до паризького парку, з доріжками і фонтанами, де так приємно насолоджуватися весною, мріяти і не боятися нічого.

Chanel Couture весна-літо 2018
Chanel Couture весна-літо 2018
Chanel Couture весна-літо 2018

Читайте також:

В моей голове: коллекция Christian Dior Couture весна-лето 2018

Сама романтичность: новая коллекция платьев Alberta Ferretti Limited Edition

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.