До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Кім Кардаш’ян у Балаклаві Balenciaga

Кім Кардаш’ян вибрала загадкове вбрання, щоб підтримати свого колишнього чоловіка Каньє Веста.

Зірка й усі четверо її дітей відвідали другу вечірку-прослуховування Каньє Веста з нагоди виходу його 10-го студійного альбому Donda на стадіоні Mercedes-Benz в Атланті. Кардаш’ян була в повністю чорному вбранні Balenciaga, яке складалося з топа з довгими рукавами, вузьких штанів, чобіт вище від коліна й маски-балаклави.

Реклама
Photo: @kimkardashian

Кардаш’ян поділилася серією фото в Instagram, на яких зображена в цьому вбранні. На одній зі світлин Вест також позує у відповідному чорному костюмі й куленепробивному жилеті з написом Donda на спині та з аналогічною маскою на обличчі. Четверо дітей Кардаш’ян і Веста, як і їхні батьки, з’явилися в повністю чорному вбранні.

rim kardashian donda balenciaga Photo: @kimkardashian

Кім з дітьми також була й на першій вечірці з прослуховування Donda минулого місяця. Тоді вона була вдягнена в червоний комбінезон Rick Owens і відповідні черевики з прикрашеними підборами. Тієї ночі Вест також з’явився в повністю червоному вбранні.

Зірка реаліті подала на розлучення з Каньє Вестом у лютому 2021 року після шести років шлюбу. Але пара підтримує здорові батьківські стосунки. Джерело, близьке до Кардаш’ян, повідомило E! News: "Кім хоче, щоб діти залишалися на зв’язку з Каньє. Для неї дуже важливо, щоб у неї були здорові батьківські стосунки з Каньє, і щоб діти мали міцні стосунки з батьком і матір’ю".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.