До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Римські канікули: всі образи Кім Кардаш’ян в Італії

Поки весь світ обговорює розлучення Кім Кардаш’ян і Каньє Веста, зірка, схоже, не сумує. Днями Кім вирушила до Італії і влаштувала собі насичені римські канікули. Всього за кілька днів Кардаш’ян встигла продемонструвати 5 нових образів. Зірка вже звикла, що кожне її вбрання стає предметом обговорення в пресі, проте цього разу стиль, який вибрала Кім для італійського відпочинку, перевершив всі сподівання.

Кім Кардаш’ян

Почала свою подорож Кім з прогулянки навколо Колізею. Для цього зірка вибрала одну зі своїх улюблених пар взуття — в’єтнамки на танкетці Yeezy. Судячи з тривалості прогулянки, це взуття справді зручне. Кім доповнила образ білим трикотажним боді українського бренду Bevza і спортивними шортами Walter Van Beirendonck. Серед аксесуарів Кардаш’ян зробила ставку на футуристичні сонцезахисні окуляри Balenciaga і кольє-чокер Bea Bongiasca.

Реклама
Кім Кардаш’ян

Для обіднього образу в сімейному ресторані Saluneria Roscioli Кім знадобився найкрихітніший кардиган у світі, застебнутий лише на один ґудзик, шкіряна мініспідниця Clio Peppiatt з лелітковим зображенням дракона та пара червоних мюлів Prada. Увесь бездоганний зовнішній вигляд Кім промовляв, що в неї все чудово.

Кім Кардаш’ян

Наступним убранням, яке приміряла зірка, стала коричнева сукня-комбінація, мінікардиган і босоніжки в грецькому стилі. Образ завершили кепка й кольорові окуляри. Ви подумаєте, що в такому вбранні Кім вирушила на вечірку — аж ні, цей образ був для зустрічі з Кімом Джонсом у штаб-квартирі Fendi. Тим часом для вечірки Кім підготувала інше, не менш ефектне вбрання. Увечері зірка перевдягнулася в мінісукню на тонких бретельках John Galliano, прикрашену принтом стиглої черешні. Босоніжки залишилися ті самі, а ось кепку Кім вирішила змінити.

Кім Кардаш’ян

За всі образи Кардаш’ян в Італії відповідала стилістка Авігейл Коллінз, що змінила на посту Венеду Картер. Чи не кожне вбрання Кім у Римі привернуло багато уваги, проте її вихід у провокаційній сукні з колекції Barragán осінь-зима 2020/2021 з нагоди подорожі до Ватикану з Кейт і Лілою Мосс, став найобговорюванішим виходом Кім натепер. Майже прозора біла сукня, зі стратегічними вирізами й приталеним силуетом, мала зухвалий і звабливий вигляд. Кім доповнила образ мінімалістичними босоніжками й сонцезахисними окулярами. Однак для відвідування собору Святого Петра або Сикстинської капели треба дотримуватися певного дрес-коду. Це стосується навіть найвідоміших людей у світі. Тож перш ніж Кардаш’ян змогла насолодитися величчю сакральної архітектури, їй довелося вдягнути чорне пальто поверх мереживної сукні.

Кім Кардаш’ян

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.