До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Несподівана зміна: колекція Saint Laurent осінь-зима 2020/2021

Перший образ Ентоні Ваккарелла задав настрій всієї нової колекції Saint Laurent. Кодами його осені стали: вишукані пальта, двобортні піджаки з тартана з позолоченими ґудзиками, блузки з жабо, чорні латексні лосини, масивні сережки, перлинно-сіра фланель, темно-синя вовна, візерунок з витонченою коричневою гусячою лапкою.

Згодом на подіумі з'явилися й інші елементи. Приголомшливі маскулінні пальта, строгі спідниці-олівці, блискучі довгі чоботи і, звісно, знакові драпіровані коктейльні сукні YSL з оксамиту в стилі 1980-х і 1990-х років.

Реклама

Ваккарелло прославляє силу жінок і їхнє самопочуття. Своїми колекціями він схвалює їхнє право демонструвати свою фізичну природу і, отже, сексуальність, так, як їм того хочеться.

Але в новому сезоні Ваккарелло вирішив зробити акцент на чуттєвості, якою славився мсьє Сен-Лоран. Також несподівано колекція заграла барвами. Дизайнер використав класичну палітру YSL – від фуксії і пурпурового до смарагдового і яскраво-рожевого. При цьому Ваккарелло зізнався: лінія навмисне така яскрава, бо йому завжди зауважували, що він використовує лише чорний. Тому різнобарвність навряд чи надовго затримається в Saint Laurent.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.