До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Парижі: колекції Balmain і Lanvin осінь-зима 2021/22

Тиждень моди в Парижі в самому розпалі. Докладніше про нові колекції брендів осінь-зима 2021/2022 читайте в нашому огляді. Сьогодні під приціл потрапили шоу Balmain і Lanvin.

Balmain
Balmain

Свою нову колекцію Олів’є Рустам представив у величезному ангарі в аеропорту "Шарль-де-Голль" біля мало використовуваного авіалайнера Air France 777, чим ще більше розпалив бажання до подорожей. Як зізнався Рустам, джерелом натхнення для нової колекції слугували післявоєнні перельоти П’єра Бальмена, який після заснування модного Дому вирушив підкорювати США, Англію й навіть Австралію. Попри велику кількість срібних штанів, спідниць, жакетів і суконь, нібито щойно з космосу, це була одна з найпрактичніших і найдоступніших колекцій дизайнера, у якій великої уваги було надано повсякденному одягу. Моделі демонстрували армійські пальта з рядами золотих ґудзиків, вовняні жилетки в "кіску", куртки-авіатори, льотні костюми та сукні з парашутного шовку з тасьмою, а також безліч містких штанів кольору хакі.

Реклама
Balmain
Balmain
Balmain

Рустам не відмовився від своєї улюбленої бретонської смужки, яка розмістилася на вкорочених светрах і мінісукнях. На подіумі також з’явилися шкіряні утеплені пальта, плащі з оновленою вінтажною монограмою "PB" і фірмові неонові акценти. Замість стратосферних мінісуконь, дизайнер зробив ставку на пом’якшені вечірні костюми з фотопокриттям і сріблясті сукні з довгими рукавами, подібними на космічні ковдри. На закінчення шоу Рустам сказав, що він створював цю колекцію під впливом двох конкурувальних сил: "любити своє справжнє, але також бути наснаженим ліпшим майбутнім".

Balmain
Balmain
Balmain
Lanvin

"Ще недавно піти до казкового готелю, перевдягнутися й улаштувати гучну вечірку з друзями було чимось нормальним. Тепер це як певний виклик", — каже Бруно Сіалеллі. За допомогою своєї нової колекції Lanvin осінь-зима 2021/2022 дизайнер вирішив згадати докарантинні часи й улаштувати гламурну вечірку в стилі початку 2000-х у паризькому готелі Shangri-La.

Lanvin
Lanvin
Lanvin

Вшановуючи Альбера Ельбаза, який очолював модний Дім у нульових, Бруно Сіалеллі представив колекцію, яка уособила всю суть того періоду. Дизайнер показав модний, сексуальний, але обтічний тип елегантності, заснований на розкішних символах гламуру, як-от леопардові принти, відтінки коштовного каміння, чоботи до стегна, коктейльні сукні з драпуванням, елементи спідньої білизни й незмінно привабливий смокінг. У колекції також з’явилися топи з пишним пір’ям, елегантні мінісукні з довгими шлейфами, сексуальні корсети й убрання з попарт-принтами американського художника Джеймса Розенквіста.

Lanvin
Lanvin
Lanvin

Всю колекцію Lanvin осінь-зима 2021/2022 дивіться тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.