До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наїзниця: святкова рекламна кампанія Agent Provocateur

Нова святкова кампанія Agent Provocateur не залишає сумнівів у тому, що зима цього року буде гарячою. Розкішний дім спідньої білизни присвятив зимовий кампейн американському Заходу і Півдню, а в головній ролі зняли співачку Charli XCX.

Поп-зірка постає в образі королеви родео у блискучих ковбойських капелюхах, аксесуарах з бахромою і, звісно, святковій колекції білизни. Вона позує в комплектах: Kenzie з чорного французького мережива з інкрустованими кристалами, пекельно-червоному Rozlyn, натхненному формами 1950-х років, і Joan, оздобленому вишитими губами до Дня Святого Валентина.

Реклама

<b>AP holiday</b>

"Я завжди була великою шанувальницею Charli XCX, і ми не могли уявити, що хтось краще впорається з роллю нашого агента-провокатора і королеви родео, – каже креативна директорка Agent Provocateur, Сара Шоттон. – Ми хотіли привнести зухвалості і веселощів у святковий сезон, і з Чарлі це вдалось".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.