До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Особисте одкровення: колекція Valery Kovalska осінь-зима 2021/2022

Після важких часів глобальної турбулентності дизайнерка Валерія Ковальська розкриває свої глибокі емоційні та психологічні стани. Український лейбл VALERY KOVALSKA презентує нову осінньо-зимову колекцію 2021/2022, об’єднану безліччю стилів і технік.

Еклектична й різноманітна, колекція уособлює невизначеність і мінливість минулого року. У своєму відкритому листі дизайнерка звіряється: "Вперше в кар’єрі дизайнерки я вирішила перетворити свій внутрішній світ у роботу й зобразити власний психологічний стан через концепцію колекції. Вірус вплинув не тільки на фізичний стан світу, а й на те, що таїться глибоко в наших душах, що безпосередньо пов’язане із загальним самопочуттям і психічним здоров’ям. Виникає відчуття, ніби ця частина нашого життя повністю ігнорується, і я хотіла порушити це питання".

Реклама

"Ця колекція — моє одкровення, що показує складні почуття, втому від пастки власної свідомості, пошук виходу. У цій невизначеності, я вважаю, що нам як ніколи треба триматися разом і підтримувати одне одного. Це перезавантаження системи. І тільки нам до снаги вибудувати нове, краще майбутнє", — підсумовує дизайнерка.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.