До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Друге життя: лукбук KSENIASCHNAIDER осінь-зима 2020/2021

Щоб передати настрій колекції KSENIASCHNAIDER осінь-зима 2020/2021, дизайнери Ксенія й Антон Шнайдери вибрали як локацію для знімання лукбука скеледром Національного авіаційного університету України, а як аксесуари використали спорядження для альпіністів.

Нова колекція KSENIASCHNAIDER складається з речей, перероблених зі старого одягу (вечірні й весільні сукні з вінтажних спортивних костюмів) і зроблених із сучасних технологічних матеріалів (штучна шкіра, у складі якої целюлоза й біорозкладний матеріал; денім, покритий непромокальним просоченням, денім як шкіра й жакард від ISKO — провідного світового виробника інноваційних тканин й екологічного деніму, з яким бренд був у колаборації 2019 року), а також речей, на які надихнули меми з інтернету (футболки з котиками й собачками з інтернету).

Реклама

"Ми зробили нову колекцію. Вона про людей, які виходять з віртуального світу у світ, який вони просто перестали помічати, — у реальний світ дикої природи, — коментує колекцію Ксенія. — Люди вимикають комп’ютери й ідуть у гори. Відривають погляд від телефона, щоб подивитися в небо".

<b>KSENIASCHNAIDER лукбук 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.