До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Повернення в офіс: колекція Miu Miu весна-літо 2022

Після тривалої ізоляції й роботи вдома, всі повертається до режиму реального життя. Увечері 5 жовтня Міучча Прада відзначила своє власне повернення в офіс. У будівлі Palais d'Iéna, де традиційно відбувається шоу Miu Miu, дизайнерка показала повсякденний діловий гардероб, водночас не без сексуального підтексту. Подібно до неслухняних школярів, ​​що розрізають свою форму, дизайнерка так вкоротила довжину офісних спідниць, топів, жакетів, светрів і сорочок, що майже нічого не залишилося.

Miu Miu

За основу колекції дизайнерка взяла естетику нульових, яка дедалі частіше стала з’являтися на модних подіумах — Міучча запозичила з цієї епохи екстремально низьку посадку. Тож бермуди, широкі штани й спідниці в складки тепер трималися низько на стегнах, оголюючи спідню білизну, як раніше носили модні ікони 2000-х Брітні Спірс і Періс Гілтон. У деяких образах на зміну білим строгим сорочкам, як і передбачає робочий дрес-код, прийшли нюдові й чорні бра, а спідниці досягли такої мініатюрної довжини, що їх сміливо можна було б назвати пляжними.

Реклама
Miu Miu
Miu Miu
Miu Miu
Miu Miu
Щоб додати свята в офісний гардероб, дизайнерка розшила бісером і пацьорками серію чорних костюмів і стриманих суконь, а також прикрасила ніжними квітчастими аплікаціями атласні костюми в пастельній колірній гамі. Забудьте про буденні п’ятниці — у 2022 році будуть лише вигадливі. Однак на той випадок, якщо в цьому "новому сексуальному" суспільстві залишаться ті, хто не готовий до змін, дизайнерка запропонувала кілька альтернатив сміливому корпоративному гардеробу. В’язані спідниці в "косицю" з високими розрізами в поєднанні із сорочками й вицвілими об’ємними джемперами створювали реалістичний образ "костюма поколінь", так само як шкіряна куртка й спідниця зі складками з вимитим ефектом. На подіумі також з’явилися строгі лофери в парі з високими шкарпетками, вільні сірі штани в стилі Кетрін Гепберн і безліч розкішних верблюжих пальт і тренчів.
Miu Miu
Miu Miu
Miu Miu
Miu Miu

Всю колекцію Miu Miu весна-літо 2022 дивіться тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.