До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Серед пшеничних полів: колекція Jacquemus весна-літо 2021

Відтоді як Симон Порт Жакмюс торік улітку підкорив усіх неймовірним показом посеред лавандового поля в Провансі, його шоу стали особливою подією на Тижні моди. Попри те, що більшість брендів перейшли в диджитал-формат, Симон Порт Жакмюс вирішив не позбавляти своїх шанувальників задоволення спостерігати за показом наживо. 9 липня дизайнер у своєму Instagram-акаунті оголосив про те, що показ Jacquemus весна-літо 2021 відбудеться в реальному форматі в секретному місці. Після цього всі завмерли в очікуванні, множачи здогади — який же сюрприз приготував бренд цього разу.

Jacquemus весна-літо 2021

Жакмюс перевершив сподівання шанувальників бренду й зміг здивувати гостей не тільки новою колекцією, але й вибором незвичайної локації. Показ пройшов у нескінченному пшеничному полі у французькому національному парку Вексен. Моделі дефілювали прокладеною повз снопи сіна звивистою дерев’яною доріжкою завдовжки 600 метрів. Цього року дизайнер запросив 100 гостей — тільки близьких друзів і клієнтів бренду, серед яких Ізабель Аджані й Тіна Кунакі, розсадивши їх уздовж поля, дотримуючи всіх заходів соціального дистанціювання.

Реклама
Jacquemus весна-літо 2021

Симон Порт Жакмюс назвав колекцію "L'Amour" — освідчення в любові своїй команді. В її основі спокійні й нейтральні кольори — пшенична гама, молочний, сірий, темно-синій і чорний відтінки. Дизайнер зізнався, що хотів, щоб про його колекцію говорили "як про просте сільське весілля або свято врожаю", і в нього й справді вийшло задумане. Сукні та брючні костюми Jacquemus зображували типову південнофранцузьку безтурботність. Дівчата демонстрували максісукні з льону на тонких бретельках, бавовняні сарафани з перфорацією, образи з мікрокорсетами, зухвалі міні, декоровані колоссям пшениці з намистин, укорочені куртки з довгими спідницями й спокусливі бра в парі з розслабленими штанами.

Jacquemus весна-літо 2021
Jacquemus весна-літо 2021
Jacquemus весна-літо 2021
Jacquemus весна-літо 2021

Чоловічі речі були натхнені роботами Пікассо. На подіумі з’явилися двобортні костюми-двійки, прикрашені вирізами-серцями й декором у вигляді столового приладдя, вільні піджаки й бавовняні сорочки без рукавів, розписані картатими візерунками, а також варіанти, прикрашені мальовничими мазками фарби. Лінійка аксесуарів у новому сезоні поповнилася сумками-коробочками, шкіряними кошиками, а також моделлю Le Chiquito Noeud — новою версією бестселера Chiquito.

Jacquemus весна-літо 2021
Jacquemus весна-літо 2021
Jacquemus весна-літо 2021

Всю колекцію Jacquemus весна-літо 2021 можна подивитися тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.