До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Синергія: колаборація Maison Margiela і Mackintosh

Усього два ексклюзивних дизайни для чоловічої весняної колекції 2018 року вийшли в результаті колаборації Maison Margiela і шотландського бренду Mackintosh. Один з них базується на білому лабораторному халаті. Саме його Мартін Маржела вибрав в якості уніформи для свого штату працівників, незабаром після заснування модного будинку в 1988 році для колективної ідентичності бренду. Його носять усі – від художнього керівника Джона Гальяно до стажистів.

Другий дизайн натхненний архівами Mackintosh, а прототипом став плащ з використанням так званого ефекту обдертої шкіри, котрий Гальяно використовував у своїй колекції Artisanal навесні 2017 року. Водонепроникні тренчі виконані з прогумованих тканин, причому всі шви наклеєні і склеєні, щоби створити безшовний ефект.

Реклама

Обидві моделі в обмеженій кількості будуть представлені в бутиках Maison Margiela, Mackintosh і окремих мультибрендових магазинах. У капсульну колекцію також ввійдуть декілька жіночих речей, представлених у весняній колекції, створеній під керівництвом Гальяно.

Читайте також:

Різдвяна ялинка готелю Claridge's від Карла Лагерфельда

Календар Pirelli: 40 найефектніших кадрів за всю історію

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.