До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Капсульна вечірня колекція Giorgio Armani

Італійський дизайнер Джорджіо Армані став відомий в 1980-х завдяки своєму мінімалістичному андрогінному стилю, а також вмінню створювати ідеальні брючні костюми. У 2000-х його вже називали "королем червоних доріжок", адже серед прихильниць його вечірніх нарядів числяться Кейт Бланшетт, Ніколь Кідман, Шарлотта Ремплінг та Наомі Воттс. Напередодні низки передріздвяних вечірок дизайнер випустив капсульну вечірню колекцію для онлайн-ритейлера Net-a-Porter, з якою перетворитися на елегантну леді дуже просто.

До колекції увійшли речі лаконічні, та при цьому цікаві – шовковий комбінезон, скроєний на манер смокінга, топи-бюстьє, кілька вечірніх класичних суконь в насиченому рожевому та чорному відтінках, а також набір більш повсякденних речей з пасторальним принтом, що відсилає до заспокійливих японських ландшафтів. Однак повсякденними вони здаються лише на перший погляд – при найближчому розгляді стають помітні деталі, які й роблять Giorgio Armani дизайнером з великої літери.

Реклама

<b>GACapsuleCollection</b>

Читайте також:

Ювілейна капсульна колекція Roland Mouret

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.