До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минув перший Тиждень весільної моди в Києві

У світовому розкладі показів Тижні весільної моди вже давно зайняли свої місця. Так, у квітні і жовтні бренди, що створюють вбрання для наречених, демонструють свої нові колекції. Тепер свій івент є і в українських марок – 13 вересня в Києві вперше відбувся Ukrainian Wedding Fashion Week.

Ukrainian Wedding Fashion Week
Ukrainian Wedding Fashion Week
Ukrainian Wedding Fashion Week

Його мета – продемонструвати міжнародному ринку локальних гравців, адже в нашій країні існують давні традиції створення весільних суконь. В Ukrainian Wedding Fashion Week взяли участь одразу 5 марок: ARIAMO Fashion Group, DOMINISS, POLLARDI, ARMONIA і CRYSTAL Design. Кожна з них вже сформувала свій впізнаваний стиль. Оцінити їхні колекції приїхали зарубіжні баєри, стилісти та інсайдери wedding-індустрії.

Реклама
Ukrainian Wedding Fashion Week
Ukrainian Wedding Fashion Week
Ukrainian Wedding Fashion Week
ARIAMO Fashion Group

Хоч компанію ARIAMO Fashion Group заснували 2015 року, її вбрання вже продаються у 50 країнах світу. Такий стрімкий ріст пояснюють і якість пошиття, і небанальні ідеї дизайн-команди бренду. Крім колекції традиційних весільних суконь під назвою Classic, тут є лінія Fashion, в якій враховані ключові модні тенденції.

ARIAMO Fashion Group весна-літо 2020

Наприклад, на подіумі в Києві під час показу ARIAMO особливе пожвавлення гостей викликали сукні з пишними фатиновими спідницями, що нагадують повітряні тістечка і відсилають до "солодких" образів Марії-Антуанетти. Вони підтримують тенденцію надмірної романтичності і втечі від реальності, яка захопила подіуми в Лондоні і Парижі.

<b>ARIAMO_FashionGroup</b>

DOMINISS

Цифри весільного бренду DOMINISS вражають не менше: 15 років роботи, збут у 60 країнах світу, 12 флагманських магазинів і любов сотень наречених з усіх усюд.

DOMINISS весна-літо 2020

На подіумі в Києві команда бренду представила колекцію Cancun, в якій традиційні весільні коди поєдналися з південним латиноамериканським настроєм. Наприклад, графічні аплікації бісером на невагомій органзі нагадували про малюнки індіанців, а бахрома надавала вбранням додаткової динаміки, як і декор у вигляді пір'я. Також команда DOMINISS обіграла традиційні спідниці з воланами – на весільних сукнях їхні варіації мали сміливий і захопливий вигляд.

<b>Dominiss_Wedding</b>

Pollardi

Pollardi – це група компаній, що об'єднує відразу чотири весільні бренди: Daria Karlozi, Pollardi, Ida Torez і Lіretta. В межах Ukrainian Wedding Fashion Week представили колекцію останньої марки, що спеціалізується на лаконічних і мінімалістичних образах для наречених.

Pollardi весна-літо 2020

Такі сукні – з прямими лініями, відсутністю зайвого декору і акуратним драпіруванням – точно сподобаються практичним нареченим, які хочуть придбане вбрання носити ще не раз.

<b>Pollardi_Wedding</b>

ARMONIA

Український бренд ARMONIA вже майже десять років створює весільні образи, головним принципом під час роботи над якими є гармонія. Балансують у ARMONIA між епатажем і класикою, так створюють убрання, в яких кожна наречена точно відчує себе особливою. Авторський дизайн тут поєднується з новітніми технологіями розробки лекал, завдяки чому сукні мають бездоганний вигляд на різних фігурах.

ARMONIA весна-літо 2020

Колекція сезону весна-літо 2020 називається "Північне сяйво", а її головним лейтмотивом став делікатний блиск, що нагадує то сніг, що виблискує на сонці, то рухливі зірки у небі.

<b>Armonia_Wedding</b>

CRYSTAL Design

Показ бренду CRYSTAL Design став фіналом масштабного шоу Ukrainian Wedding Fashion Week. Історія компанії почалася ще 30 років тому з приватного ательє, яке 2009 року переросло в міжнародний бізнес. Зараз марка демонструє три колекції на рік: Haute Couture вирізняється великою кількістю ручної роботи, а також використанням мережива і декору, Be Special – це інтерпретація сучасної класики, а колекцію Evening складають вечірні сукні.

CRYSTAL Design весна-літо 2020

Показ у межах UWFW відкрила українська топ-модель Аріна Левченко в блискучій сукні на тонких бретельках. Делікатний блиск і невагома вишивка стали головними на подіумі у CRYSTAL Design, яким вдалося поєднати жіночний силует і помітний декор, але зберегти фірмову легкість, за якою до них приходять наречені вже багато років поспіль.

<b>CRYSTAl_Design_Wedding</b>

У перервах між показами гості, серед яких були: балерина Катерина Кухар, телеведуча Катерина Осадча, стилістка Ольга Слонь і дизайнерка Ольга Альонова, могли не лише обмінятися враженнями, а й послухати виступи піаніста Євгенія Хмари та співачки Аліни Паш.

<b>WEDDING_GUESTS</b>

Фото: Юрій Яцкулич

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.