До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

JW Anderson запускає лінію дитячого одягу

У п’ятій спільній колекції JW Anderson і Uniqlo дизайнер Джонатан Андерсон дебютував з лінійкою дитячого одягу поряд з основною колекцією.

Нову колекцію дизайнер присвятив британському класицизму й традиційному пошиттю одягу. За його словами, дитяча лінія — це просто мініверсія одягу для дорослих. У колекції для дітей можна буде побачити багато футболок у смужку й карту, довгі сукні, штани й піджаки.

Реклама

"У мого брата нещодавно народилася дитина, тож час попрацювати над дитячим одягом. Мені подобається ідея мініатюрних версій одягу для дорослих. Я думаю, що все маленьке має дуже милий вигляд", — сказав Андерсон.

Для жінок дизайнер представив сорочки з комірами й рюшами на плечах і зав’язками на манжетах, плащ і джинси із загорненими манжетами. У межах чоловічої лінії Андерсон представив одяг у стилі workwear, а також пуловери й куртки в поєднанні з нейлоновими штанами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.