До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Jacquemus відкрили бутик з архівними колекціями в центрі Парижа

До свого десятиліття французький бренд Jacquemus відкриває бутик, де можна буде придбати речі з перших колекцій лейбла. Модний бренд розмістився в Galeries Lafayette, в центрі Парижа. Тепер у кожного, хто прогулюватиметься Єлисейськими полями, буде можливість побачити вже культові речі Jacquemus, а також придбати їх.

Симон Порт Жакмюс родом з провінційного французького села Брамежан. Він почав займатися дизайном ще зовсім юним і недосвідченим – у 19 років. Тепер Симон – знаменитий модельєр і власник одного з найпопулярніших французьких брендів.

Реклама

Через десять років після випуску дебютної колекції Jacquemus, дизайнер-самоук з півдня Франції згадує, як починався його тернистий шлях, продажем своїх архівних колекцій на центральній вулиці Парижа – Єлисейських полях. Симон Порт спільно з Кларою Корнет, креативним директором Galeries Lafayette, запрошує всіх парижан і гостей міста вирушити в подорож часом і побачити історію становлення його бренду. У бутику можна побачити предмети з авторських колекцій The Riviera, La Bomba, Les Santons de Provence і L'Amour d'un Gitan. Всі культові речі розмістили на тлі характерного французького декору: від провінційного пшеничного поля до яскравої середземноморської вілли.

Речі з попередніх колекцій бренду Jacquemus вже надійшли в продаж і придбати їх можна в Galeries Lafayette.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.