До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Jacquemus і Nike готують колаборацію?

Jacquemus представив фото кампейну колекції LA MONTAGNE сезону осінь-зима 2021/2022. Рекламна кампанія, що дістала назву Family Love, продемонструвала не тільки популярні в’язані кардигани й сукні французького лейблу, а й потенційну співпрацю з Nike.

Кампейн Jacquemus осень-зима 2021/2022Кампейн Jacquemus осінь-зима 2021/2022

Натепер ані Jacquemus, ані Nike не прокоментували чуток про співпрацю. У новому кампейні Jacquemus моделі позують у кросівках з фірмовим логотипом Swoosh. Білі кросівки на фото оздоблені чорною окантовкою вгорі й невеликим лого з боків. Тим часом чорна пара, подібна до моделі Nike Shox, прикрашена металевими срібними вставками на Swoosh і міжпідошві. На додаток до вищезазначеного дизайну в кампанії Jacquemus з’явилися похідні черевики на шнурівці, а також інші кросівки з логотипом Nike на язичку.

Реклама
Кампейн Jacquemus осень-зима 2021/2022Кампейн Jacquemus осінь-зима 2021/2022

У разі підтвердження, ця колаборація стане першою для Jacquemus у взуттєвому сегменті. До слова, чутки про колаборації Jacquemus х Nike з’явилися ще в лютому. Симона Порта Жакмюса бачили торік на зірковому груповому фото з участю Юн Ан з AMBUSH, Вірджила Абло, Метью Вільямса, Розалії, Фудзівари Хіроші, Дрейка, Тревіса Скотта і G-Dragon — усі вони співпрацювали зі спортивним брендом одягу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.