До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

H&M уперше в Україні представить стійкий концепт Innovation Stories

Шведська компанія H&M представляє нову капсульну колекцію Circular Design у межах концепту Innovation Stories. Це четверта колекція Innovation Stories у світі, проте перша в Україні. Концепт Innovation Stories покликаний демонструвати новітні розробки у виробництві й матеріалах та сприяти прогресу в напрямі стійкої моди.

"Innovation Stories — це платформа, що підносить наші експерименти на новий рівень. Ініціатива заохочує роботу з науковцями й розробниками та висвітлює прогресивні ідеї", — каже Елла Соккорсо, концепт-дизайнерка H&M.

Реклама

Кожна наступна колекція в межах Innovation Stories розповідає нову історію, що ґрунтується на екологічності та інноваціях й уособлює любов до сучасної моди.

"Наш новий концепт продовжує шлях H&M до стійкої й циркулярної моди майбутнього. Колекції Innovation Stories дають змогу розвиватися й рости та водночас створювати бажані й довговічні вироби, якими, як ми сподіваємося, захоплюватимуться й пишатимуться наші клієнти", — каже Енн-Софі Йоганссон, креативна консультантка H&M.

Капсульна жіноча колекція Innovation Circular DesignStory — справжнє свято моди як джерела радості. Кожен предмет одягу кидає виклик візуальним стереотипам, пов’язаним зі стійкою модою, втілюючи в собі палкість, енергію й оптимізм. Це особливі речі, які треба цінувати і якими треба ділитися, і в кінцевому підсумку передавати в спадок. Колекція знаменує собою динамічну співпрацю з Іб Камарою, який стилізував кампейн, а також був креативним консультантом у процесі створення колекції й тісно співпрацював з командою дизайнерів H&M.

Це еклектична колекція, що виявляє найрізноманітніші аспекти сучасної жіночності. Тут є як драматичні об’єми й маскулінні силуети, так і обтислі боді й мініспідниці.

Серед інноваційних матеріалів в колекції Innovation Circular DesignStory представлені:

  • целюлозне волокно Eastman Naia™ Renew, вироблене на 60% із сертифікованої деревини, отриманої з екологічно чистих лісів, і на 40% — з важко переробних відходів, як-от пластикове паковання й килимове волокно, що інакше могло б опинитися на звалищі;
  • перероблений поліестер REPREVE® Our Ocean®, отриманий з PET-пляшок, що мають високий ризик потрапляння у світовий океан;
  • RESORTECS® — розчинна швейна нитка, яка дає змогу легко розбирати й переробляти одяг після закінчення його життєвого циклу;
  • веганська шкіра Vegea™, отримана з волокон виноградної шкірки, насіння й стебел, що залишилися в процесі виготовлення вина.

Жіноча колекція Innovation Circular Design Story надійде в продаж 9-го грудня ексклюзивно в ТРЦ RiverMall.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.