До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Gucci представили капсульну колекцію до дня Святого Валентина

Італійський модний дім Gucci запустив спеціальний проєкт до дня Святого Валентина. У співпраці з лос-анджелеським фотографом Бредом Елтерманом бренд випустив фанзин під назвою Love, Love & Love і представив капсульну колекцію до Дня всіх закоханих. За допомогою знімків, натхнених рок-н-рольною атмосферою 1970-х, Елтерман закарбував образи любові у всіх її формах на тлі його рідного міста Лос-Анджелеса.

Gucci Love, Love & Love

Світлини також дають уявлення про погляди Алессандро Мікеле на кохання й красу. Відмітною ознакою колекції є новий яскравий символ Дому — серця, які часто мають тривимірне зображення дитячої іграшки й застосовується для лінії ювелірних прикрас Romantic, а також для виробів зі шкіри та шовку. Від своїх вишуканих візитниць з монограмами й мініатюрних сумок на ремені до емальованих каблучок і шовкових шарфів, Gucci прикрасили деякі зі своїх класичних речей найупізнаванішим любовним мотивом. На знімках капсульної колекції з’являються сумки-бестселери: Dionysus, Jackie 1961 і Gucci Horsebit 1955.

Реклама
Gucci Love, Love & Love
Gucci Love, Love & Love
Gucci Love, Love & Love

На додаток до романтичної лінійки аксесуарів бренд випустив також колекцію Gucci Beauty. Прихильниці ароматів зможуть насолодитися парфумами Gucci Guilty Love Edition, а шанувальниці макіяжу спробують помаду Goldie Red. Рожеві відтінки забарвили всілякий домашній декор: свічки з фрезії, курильниці у вигляді тигрових голів, таці для прикрас, подібні до метеликів.

Gucci Love, Love & Love
Gucci Love, Love & Love
Gucci Love, Love & Love

Онлайн-версія доступна на офіційному сайті, а друкована буде представлена ​​обмеженим тиражем у книгарні Gucci Garden у Флоренції та в Gucci Wooster у Нью-Йорку з 11 лютого.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.