До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Frolov став офіційним дизайнером 9-го Одеського кінофестивалю

Цього року, вперше в історії ОМКФ, офіційним дизайнером фестивалю стане чоловік – Іван Фролов. Окрім образів для Одеського кінофестивалю, дизайнер також створить ексклюзивний наряд Вікторії Тігіпко для урочистої церемонії вручення нагород Другої національної кінопремії.

Іван Фролов

"Іван Фролов – молодий, прогресивний український дизайнер, який не просто передбачає тренди майбутніх сезонів, а створює їх своїми руками, – розповідає Вікторія Тігіпко. – Це перегукується з тим, що відбувається в українському кінематографічному співтоваристві сьогодні. У своїх роботах Фролов порушує дуже непрості теми і підкреслює їх кожною деталлю. Це не тільки виділяє його творчість, але і повністю співвідноситься з концепцією Одеського кінофестивалю, адже ми показуємо тільки якісні інтелектуальні фільми, які дозволяють глядачам поглянути на життя з іншого боку і розвивають людину – як емоційно, так і інтелектуально".

Реклама
Frolov осінь-зима 2018/2019

Дизайнер Іван Фролов розпочав свій творчий шлях у 14 років. Він був стилістом телевізійних проектів, створював концертні образи українським зіркам, як художник з костюмів. 2011 року заснував бренд одягу FROLOV і почав роботу над створенням капсульних колекцій. 2013 року бренд отримав Гран-прі XIV Всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів "Погляд у майбутнє", а протягом наступних років неодноразово ставав переможцем Національної премії в галузі моди Best Fashion Awards у номінаціях "Відкриття року" (2014), "Прорив року" ( 2016) і "Найкраща fashion-постановка" (2015-2017).

<b>frolov4242</b>

Інтелігентна провокація і своєрідна гра на межі дозволеного – те, на чому основана філософія бренду FROLOV. Саме Іван Фролов створив вбрання для Джамали, в якому вона перемогла на Євробаченні 2016-го, а після конкурсу цю сукню відібрали для експозиції в музеї АВВА в Стокгольмі. Одяг FROLOV вибирають також Луна, Тіна Кароль, Монатік, Надя Дорофєєва, Катерина Осадча, Маша Єфросиніна та інші українські зірки. Крім того, бренд популярний серед зірок світового масштабу, таких як Міла Йовович, Дуа Ліпа і Демі Ловато. Нагадаємо, що 9-й Одеський кінофестиваль відбудеться з 13 по 21 липня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.