До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Elie Saab пропустять Тиждень високої моди в Парижі

Модний дім Elie Saab вирішив відмовитися від участі в Тижні високої моди, який триватиме з 25 по 28 січня в Парижі. Таке рішення ухвалили після того, як влада Лівану запровадила черговий локдаун унаслідок повторного сплеску епідемії коронавірусу. "Кутюрна колекція вже готова, але є проблеми з логістикою. Ми вирішили зробити невелику перерву й дочекатися слушної миті, щоб представити колекцію, — прокоментував ситуацію Елі Сааб. — Чесно кажучи, ризик занадто великий, а для нас безпека завжди стоїть на першому місці, особливо коли це стосується безпеки наших працівників і тих, хто працює над створенням колекцій".

Elie Saab Couture Fall 2020

Ліванський кутюр’є Елі Сааб широко відомий своїми жіночними й розкішними образами, які часто прикрашають червоні килимові доріжки. Нагадаємо, що остання кутюрна колекція осінь-зима 2020 була присвячена його улюбленому місту Бейруту, у якому рік тому сталася страшна трагедія. Попри сумну подію, колекція вийшла світлою, ніжною й казковою, що дарує надію й мир. Сезоном раніше бренд презентував колекцію весна-літо 2020, ґрунтовану на величному минулому Європи та історії імперської Мексики. У ній головну позицію посіли сукні, прикрашені золотими візерунками, блискітками й кристалами.

Реклама
Elie Saab Couture Fall 2020
Elie Saab Couture Fall 2020

Крім ліванського бренду Elie Saab, інші марки також змушені були відмовитися від участі в кутюрному Тижні моди. Зокрема, прессекретарка Zuhair Murad заявила, що бренд не зможе представити повну колекцію цього сезону, однак покаже тизер під час шоу французького Тижня моди, а от Maison Rabih Kayrouz зовсім немає в розкладі. Jean Paul Gaultier також вирішили перечекати сезон після застереження, що покази відбуватимуться без глядачів. Бренд переніс презентацію кутюрної колекції на липень 2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.