До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дім, у якому ми живемо: святкова колекція Bobkova

"Дім, у якому живемо, ми цінуємо дедалі більше. Це своєрідний особистий простір, близькі люди й ні з чим незрівнянне відчуття комфорту, те, чого раніше не помічали, перебуваючи у вирі зустрічей, вечірок і подорожей", — описує ідею нової колекції дизайнерка Христина Бобкова, яка й далі міркує про цінності часу у власних роботах.

BOBKOVA HOME CAPSULE

Напередодні новорічних і різдвяних свят, які будуть напрочуд домашніми цього року, дизайнерка запропонувала сфокусуватися на трикотажі. До колекції ввійшли популярні з-поміж клієнтів марки брючні двійки та сукні, але з бавовняного трикотажу. Їхній силует максимально розслаблений, крій вільний.

Реклама
BOBKOVA HOME CAPSULE

Головні кольори капсули також сприяють максимальному розслабленню — чорний, сірий і нюд ідеально поєднуються з пластичними м’якими тканинами та створюють відчуття тепла, піднесеного настрою й бажаного почуття комфорту. "Межа між домашнім і не домашнім одягом стерта, створено універсальні речі для затишного сімейного вечора біля каміна, галасливих дружніх вечірок, романтичних вечер при свічках", — зауважує дизайнерка, яка тонко вловила бажання людей почуватися комфортно й гарно водночас.

BOBKOVA HOME CAPSULE
BOBKOVA HOME CAPSULE
BOBKOVA HOME CAPSULE

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.