До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Італійська мрія: нова колекція Dolce & Gabbana Alta Moda

Італійський модний Дім Dolce & Gabbana представив нову кутюрну колекцію Alta Moda 2020. Цього разу локацією для проведення шоу став розкішний маєток у Мілані, а сама колекція дістала назву La Bella Vita, що в перекладі з італійської означає "гарне життя". Джерелом натхнення для дизайнерів слугували чудові італійські курорти, які так полюбляли знаменитості 1950-1960-х років: Джекі Кеннеді, Арістотель Онассіс, Бріджит Бардо, Софі Лорен і Джанні Аньєллі. Так, творчий дует Стефано Габбана і Доменіко Дольче пропонують вирушити в захопливу подорож Італією через Портофіно, Капрі, Амальфі, Венецію й Комо.

Dolce & Gabbana Alta Moda

Нова колекція Alta Moda вийшла легка, барвиста й невагома. У ній є вишивка, принти й деталі, натхнені квітами садів Портофіно, мальовничі фрески на віллах епохи Ренесансу з краєвидом на Середземне море, знакова майоліка й улюблені цитруси острова Капрі, а також живі прикраси сицилійських візків, дорогі серцям обох дизайнерів.

Реклама
Dolce & Gabbana Alta Moda
Dolce & Gabbana Alta Moda
Dolce & Gabbana Alta Moda

Найсимволічнішими образами колекції Dolce & Gabbana Alta Moda 2020 стали яскраві сукні з легкої шовкової тканини, які нагадували про відомі свята й розкішне життя зірок на Bel Paese. Колекція створена на плавних і розслаблених силуетах, серед яких легкі сукні, ошатні каптани, елегантні комбінезони, сукні-кімоно, напівпрозорі блузки й штани-палацо.

Dolce & Gabbana Alta Moda
Dolce & Gabbana Alta Moda
Dolce & Gabbana Alta Moda

Як і яскраві листівки з італійських курортів, багато суконь було прикрашено ескізами прибережних міст, а шовкові шарфи, які зазвичай зав’язують на шиї, натомість перетворювалися на тюрбани або й навіть сукні. Жвавість La Bella Vita виявилася також у вигляді шифону в горошок або квітчастих принтів, що розмістилися на чуттєвих і жіночних сукнях. Тим часом каптани й кімоно з анімалістичними візерунками являли собою найексцентричнішу частину 1960-х років.

Dolce & Gabbana Alta Moda
Dolce & Gabbana Alta Moda
Dolce & Gabbana Alta Moda

Всі фото з показу Dolce & Gabbana Alta Moda 2020 дивіться тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.