До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Converse представляють оновлені моделі культових кедів

Converse і далі впроваджує нові матеріали та технології в кожну модель взуття. Черговим етапом модернізації стала нова технологія піноматеріалу CX, яка поліпшує гасіння ударів, максимально збільшує зносостійкість, а також надає взуттю сучасного зовнішнього вигляду.

Крім створення нових моделей взуття на основі технології СХ, Converse оновлять і класичні моделі Chuck Taylor All Stars. Вже до початку 2022 року всі легендарні "Чаки" матимуть удосконалені переваги, отримані за допомогою технології CX. Серед основних поліпшень — комфорт і легкість під час ходіння завдяки піноматеріалу, що адаптується до стопи, надійна фіксація стопи, і нова конструкція гумової підошви для ліпшого зчеплення й довговічності.

Реклама

Серед перших моделей із серії CX від Converse — Run Star Motion CX. Це еволюційне продовження моделі Run Star Hike. Верхня частина взуття залишається оригінальною й контрастує з футуристичними деталями дизайну. Збільшена хвиляста платформа й скульптурні виступи забезпечують стійкість і чудове зчеплення.

Також Converse представляють Chuck Taylor All Star CX — класика із сучасним доповненням: еластичним текстильним верхом і напівпрозорою підошвою, через яку видно основу з піноматеріалу CX.

Читайте також

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.