До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Conde Nast закликає боротися з домаганнями у модній індустрії

"Conde Nast глибоко занепокоєний кількістю сексуальних домагань в індустрії моди, про які стало відомо останнім часом. Наша позиція у цьому питанні абсолютно зрозуміла та чітка: схожа поведінка неприпустима. Усі партнери Conde Nast, підрядники та співробітники повинні поводитися належним чином, з повагою ставитися один до одного.

Джонатан Ньюхаус

Також ми сподіваємося, що всі наші фрілансери та агентства зі всією серйозністю сприймуть наші слова та донесуть своїм клієнтам, людям творчих професій, що будь-яке зневажливе ставлення і тим більше сексуальне домагання неприпустимі. Ми віримо, що люди, які працюють в Conde Nast і з Conde Nast перебувають у безпеці. Ми закликаємо усіх наших партнерів та клієнтів об’єднатися, щоб спільними зусиллями вирішити проблему сексуальних домагань в індустрії", – Джонатан Ньюхаус, голова ради директорів і президент Conde Nast International, і Боб Сауерберг, президент Conde Nast.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.