До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Справжня жінка: лукбук колекції BEVZA весна-літо 2020

Бренд BEVZA представив лукбук колекції сезону весна-літо 2020, який, як і речі лейблу, створений у мінімалістському стилі.

Весняно-літня колекція BEVZA присвячена жінкам. У ній дизайнерка звертає увагу не лише на естетику і красу речей, але і на те, щоб вони були максимально зручними. Прості силуети, нові варіанти знакової білої сукні лейблу, фірмові квадратні плечі, простота і мінімалізм – лінія рясніє речами невимушеними і елегантними.

Реклама

Джерелом натхнення для колекції послугували українська земля і пшеничні колоски, що символізують родючість. Ці ідеї дизайнерка втілила в життя за допомогою легких переплетених тканин і ювелірних прикрас.

Колекція BEVZA весна-літо 2020 навіює спогади про 1990-і – час, коли одяг не створював шаленого образу, а просто слугував, як необхідна річ. Такі сукні не втрачають актуальності з завершенням сезону і добре вписуються в актуальну тенденцію, пов'язану зі зменшенням споживання. Бевза пропонує інвестувати в речі, яким радітимуть і наші доньки.

<b>Bevza_SS_20_Lookbook</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.