До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Навколо світу: колекція Balenciaga Pre-Fall 2021

Дизайнер, який часто змінює і видозмінює систему моди відповідно до своїх останніх ідей, Демна Гвасалія знову діє рішуче й радикально. "Коли я починав працювати над цією колекцією, — каже Гвасалія, — я попросив показувати мені тільки екологічно чисті тканини. Я не хотів більше ні на що інше дивитися". У такий спосіб, усі речі, починаючи з рожевого худі з написом GAY Pride й закінчуючи чорним драматичним силуетом сукні з пишними рукавами, виготовлено з перероблених та інших сертифікованих екоматеріалів. Це великий успіх для такого впливового бренду, як Balenciaga, одного з головних гравців світу моди з чималими бізнес-обсягами.

Balenciaga Pre-Fall 2021
Balenciaga Pre-Fall 2021
Balenciaga Pre-Fall 2021

Тепер розглянемо докладніше одяг, представлений у відфотошопленому лукбуку, створеному на тлі найзнаменитіших краєвидів світу. Загалом Гвасалія й далі забиває одні й ті самі цвяхи — великі пропорції і вуличний стиль — але завжди знаходить нові способи зробити їх цікавими. Колекція представляє толстовки великого розміру, світшоти, класичні моделі, варіації фірмових суконь з квітчастим принтом, речі з переробленої шкіри та джинсової тканини, збільшені в пропорціях куртки.

Реклама
Balenciaga Pre-Fall 2021
Balenciaga Pre-Fall 2021

Верхній одяг — зірка колекції Balenciaga Pre-Fall 2021, що з’являється у вигляді ретро-суконь, усипаних квітами, спортивної куртки й навіть весільної сукні. Центральне місце займає шуба, подібна до "хутряної", але не є ані натуральною, ані нафтохімічною підробкою. Коричнева пухка куртка на тлі сходів у Римі й пальто на тлі будівлі парламенту Лондона — результат сотень годин рубки й вишивання переробленої бавовни. Це надзвичайно трудомісткі вироби ручної роботи, які коштуватимуть дорого, втім, як і натуральне хутро, тільки ці речі були створені в гуманних умовах.

Balenciaga Pre-Fall 2021
Balenciaga Pre-Fall 2021
Balenciaga Pre-Fall 2021

Переглянути всю колекцію Balenciaga Pre-Fall 2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.