До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сумки з пластиковими ланцюжками — ненудний літній тренд

У новому сезоні весна-літо 2020 на особливу увагу заслуговують взуття, сумки й аксесуари з ланцюгами. Дизайнери прикрашають витонченими ланцюжками й масивними кільцями босоніжки й туфлі, а також створюють ефектні намиста, які з охотою демонструють модниці на вулицях головних столиць моди. Але сьогодні розповідаємо про одну з варіацій цього літнього тренду — сумку з пластиковими ланцюжками. Ці ефектні моделі з’явилися в колекціях багатьох брендів, серед яких Ports 1961 Oscar de la Renta і Marques 'Almeida.

Сумки з пластиковими ланцюжками — не тільки модне рішення на літо, а й практичний тренд. Серед головних переваг таких моделей — акрилові ланки, які проти металевих набагато легші й комфортніші в носінні. Можна вмістити в сумку звичний арсенал, але водночас не відчувати додаткової ваги ланцюгів. У колекції Ports 1961 з’явилися всілякі сумки з пластиковими різнокольоровими кільцями — від містких тоутів до мікроваріантів з ремінцями-браслетами, які можна носити на зап’ястку. До того ж, якщо не хочеться купувати нову сумку, можна придбати лише ефектний ланцюг і прикрасити ним власний аксесуар.

Реклама
Сумка Ports 1961

Серед численних трендів в аксесуарах сумки з пластиковими ручками вирізняються як свіже й ненудне рішення для повсякденного гардероба. Так, Oscar de la Renta показали сумки з квітчастими мотивами й пастельними ручками-ланцюгами у відтінках неба й пряженого молока, які легко доповнять романтичний літний образ. Тим часом для дівчат, охочих придбати сумку в класичному чорному кольорі, до того ж із небанальними деталями, пряма дорога до Marques 'Almeida — бренд декорував шкіряні сумки великими пластиковими ланцюгами.

Сумка Oscar de la Renta
Сумка Marques' Almeida

Vogue.ua зібрав 10 модних сумок з різнокольоровими ланцюгами, які потрібно купити цього літа.

<b>сумки с разноцветными цепями</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.