До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші прикраси для волосся в колекціях весна-літо 2020

У сезоні весна-літо 2020 головний модний акцент в образах спрямований на прикраси. Оскільки всі перебувають удома, єдине, чим можна дивувати колег під час Zoom-конференцій та радувати себе кожен день, – нові прикраси для волосся. У справу йдуть незвичайні обідки з мармуровими камінням, перлинні шпильки, квіткові гумки, дівочі банти і стримані стрічки. Vogue.ua зібрав 5 найбільш модних прикрас для волосся в колекціях весна-літо 2020.

Andrew GN

Обідки

Обідки для волосся знову повернулися на модну арену. Simone Rocha зізналися в коханні ошатному і зухвалому аксесуару, що складається з перлів і шипів, No.21 прибрали волосся назад за допомогою тонкого обідка-невидимки, а Ulla Johnson показали варіанти з різнокольоровими полірованими каменями, які добре будуть перегукуватися з одягом у стилі бохо.

Simone Rocha

No.21

Ulla Johnson

Реклама
Банти

Банти у волоссі в сезоні весна-літо 2020 можна носити жінкам будь-якого віку. Цей грайливий аксесуар додасть образу невимушеності й інфантильності. Giambattista Valli пропонують до пари до романтичної сукні з оборками зав'язати низький хвіст за допомогою оксамитової стрічки, Annakiki – прикрасити волосся пишним бантом, що нагадує шкільні зачіски 1990-х, а Erdem – зібрати атласною стрічкою лаконічну косу.

Giambattista Valli

Annakiki

Erdem

Квіти

Квіткові прикраси для волосся, можливо, не дуже й новаторські, проте вони завжди виглядають свіжо у волоссі. У цьому сезоні об'ємні флористичні прикраси показали Dolce & Gabbana, витончений обруч з ніжними бутонами з'явився у Bora Aksu, а Prabal Gurung зробили ставку на масивну конструкцію з квітів.

Dolce & Gabbana

Prabal Gurung

Bora Aksu

Перли

Перли – один з головних трендів сезону весна-літо 2020 року, який перетворить будь-яку зачіску. Можна прикрасити волосся романтичною шпилькою за прикладом Paul & Joe, хаотично вплести в коси невидимки з перлинами різного розміру або накрити зачіску витонченими нитками перлів, як у колекції Khaite.

Paul & Joe

Andrew Gn

Khaite

Мінімалізм

Якщо вам не до душі гламурні або милі аксесуари для волосся, тоді точно сподобаються стримані зачіски, зроблені за допомогою шнура. Nina Ricci показали інноваційну зачіску, водночас досить холоднокровну і мінімалістичну. Дизайнер запропонувала обмотати волосся кілька разів за допомогою витонченого еластичного шнура – таким чином можна прибрати волосся назад, не збираючи їх у хвіст. Тим часом Proenza Schouler і Mary Ling використовували більш товсті шкіряні та замшеві варіації шнурів, за допомогою яких можна затягнути волосся в джгут.

Nina Ricci

Proenza Schouler

Mary Ling

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.