До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірковий камбек: сумки для боулінгу повертаються

2022 рік цілком присвячений практичності, і сумки для боулінгу містяться на вершині wish-списку: Lyst повідомляє, що пошукові запити зросли на 29%.

Марія Грація К’юрі представила свіжу лінійку сумок для боулінгу в колекції Resort 2022, названу Dior Vibe. Аксесуар, прикрашений монограмою Дому, відсилає до сумок для боулінгу Saddle, які Джон Гальяно вперше представив у колекції осінь-зима 2001/2002.

Реклама
Dior, Resort 2022
Dior, осінь-зима 2001/2002

Міучча Прада широко відома тим, що перетворила bowling bag з практичного предмета, який, природно, використовувався для перенесення куль, на культовий аксесуар в колекції весна-літо 2000 року, коли вона вперше поєднала їх зі своїм принадним мінімалістичним одягом. У 1990-х Карл Лагерфельд також регулярно представляв їх на подіумах Chanel в яскравих кольорах, а Марк Джейкобс розробив кілька сумок для боулінгу за період свого перебування на посаді креативного директора Louis Vuitton.

The Row, Pre-Fall 2020

Ще один вишуканий аналог сумки для боулінгу — аксесуар Hermès Bolide. Він випередив появу bowling bag нульових майже на століття. Під час візиту Генрі Форда до США в 1910-х Еміль-Моріс Ермес був натхнений побаченою застібкою-змійкою. Він запатентував її у Франції та використав на сумці в 1923 році. У The Row можна також знайти цей спортивний аксесуар — у колекції Pre-Fall 2020.

Ріанна

Vogue.ua зібрав сумки для боулінгу, які мають всі шанси стати головною інвестицією цього сезону.

<b>сумки для боулинга предметка</b>

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.