До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сумка-браслет — головний аксесуар сезону

Кожен новий сезон приносить із собою дизайнерські інновації. На нещодавніх показах весна-літо 2022 бренди представили сумки-браслети — аксесуари, які виконують функцію і прикраси, і сумки. Наступної весни вони мають усі шанси стати головними зірками сезону, тому радимо придивитися до них уже тепер.

Loewe, весна-літо 2022

Шкіряні мініаксесуари, які треба носити на зап’ястку, продемонстрували Loewe й Fendi. Джонатан Андерсон уже конструював такі сумки — уперше вони з’явилися в колекції бренду ще в осінньо-зимовому сезоні. Наступної ж навесні Loewe пропонують носити відразу кілька сумок-браслетів, які вміло увиразнять ніжний образ у пастельних відтінках. Fendi ж роблять ставку на white total look. Білий колір — один з головних трендів наступного сезону, тому всілякі аксесуари, особливо незвичайні сумки-браслети, будуть в особливій пошані у модниць.

Реклама
Fendi, весна-літо 2022

Alexander McQueen показали сумку-мішок з торочками на об’ємному ланцюжку, що продовжує монолітний браслет. Бренд інтерпретує такі аксесуари з нульових і закликає носити їх не тільки з розкішними вечірніми сукнями, а й у повсякденних образах: з обтислими комбінезонами й максісукнями, прикрашеними лелітками. Врівноважити помпезне вбрання допоможуть класичні однотонні кросівки.

Alexander McQueen, весна-літо 2022

Vogue.ua зібрав 5 сумок-браслетів, які варто додати до власного гардероба вже нині.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.