До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші сонцезахисні окуляри цієї весни

Березень – найкращий час, щоб поповнити свою колекцію сонцезахисних окулярів новою моделлю і зустрічати по-справжньому сонячні дні "озброєною". Vogue.ua вибрав найактуальніші моделі сезону весна-літо 2019.

Miu Miu
Окуляри-маска

Кросівки з пальтом або велосипедки з блейзером – це вже всім давно відомі приклади проникнення спорт-шику в повсякденний гардероб. Новим проявом спорту в нашому житті стануть окуляри-маски, які до цього можна було побачити, наприклад, у велосипедистів. Тепер такі моделі носимо з легкими сукнями, строгими двійками або вечірніми топами.

Реклама
Stella McCartney
Loewe
Трикутник

Якщо вузькі або круглі окуляри вже є в колекції, то саме час приміряти трикутну модель. За допомогою такої форми футуристичного настрою у свої колекції додали Burberry, Saint Laurent і Marni.

Marni
Saint Laurent
Жовті лінзи

Жовтий колір цієї весни називають новим рожевим. Він став ключовим у багатьох сезонних колекціях і в тому числі – на аксесуарах. Так чому б не сховати очі від сонця в окулярах кольору сонця? Форми і моделі для жовтих лінз дизайнери при цьому вибирають дуже різні.

Prada
Max Mara
Щедрий декор

Шанувальниці помітних прикрас цієї весни цілком можуть замінити частину з них новими окулярами, адже модні бренди вирішили щедро прикрасити оправи у своїх колекціях. Доменіко Дольче і Стефано Габбана із задоволенням використовують для декору перлини різних розмірів, а Клер Вейт Келлер з Givenchy доповнила окуляри бахромою з кристалів.

Givenchy
Dolce & Gabbana
Плоский зріз

Дизайнери люблять грати з формою окулярів і в новому сезоні багато з них вирішили трохи "зрізати" їх верх або них. У результаті вдалися небанальні окуляри-півмісяці як у Sally LaPointe або футуристичні Guy Laroche.

Sally Lapointe
Guy Laroche
Задзеркалля

Класичні дзеркальні лінзи повертаються. На них зробили ставку Карл Лагерфельд у колекції Chanel весна-літо 2019, який акуратно вписав їх в елегантні образи, і бунтар Рік Оуенс. Його окуляри більше нагадують маску лижника, але погляд відірвати – неможливо.

Chanel
Rick Owens
У квадраті

Класичний квадрат цього сезону значно збільшився в розмірах і окуляри цієї форми тепер займають практично півобличчя. Шанувальники моди 1970-х точно оцінять окуляри з колекції Halpern, а ось більш лаконічні моделі краще шукати у Christian Dior.

Halpern
Christian Dior

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.