До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймоднішу сумку осені знайдено

Культова сумка Balenciaga Motorcycle знову на піку популярності, втім, як і все інше родом з двотисячних.

Шарлиз Терон с сумкой Balenciaga MotorcycleШарліз Терон із сумкою Balenciaga Motorcycle
Николь Риччи с сумкой Balenciaga MotorcycleНіколь Річчі із сумкою Balenciaga Motorcycle
Камерон Диаз с сумкой Balenciaga MotorcycleКамерон Діаз із сумкою Balenciaga Motorcycle

Сумку Motorcycle вперше представили ​​2001 року, коли Ніколя Жеск’єр посідав пост креативного директора Balenciaga. Вона миттєво дістала статус it-bag і незабаром її можна було побачити в усіх: від зірки реаліті-шоу Ніколь Річі, що мала всі ітерації сумки в цукеркових відтінках, до елегантної Еммануель Альт, яка не випускала з рук чорну версію. І ось, через 20 років, Motorcycle знову стає найпопулярнішою сумкою в гардеробах модниць у всьому світі. Її люблять за те, що вона легка в носінні, не має помітного логотипа, на ній рідко з’являються потертості, хоча й з ними вона має чудовий вигляд.

Реклама
Balenciaga Motorcycle
Balenciaga Motorcycle

Balenciaga Motorcycle стала головною героїнею на Тижні моди в Нью-Йорку, який щойно добіг кінця. У streetstyle-зірок і гостей заходу, які пересувалися містом з одного показу на інший, можна було побачити цю сумку в найрізноманітніших відтінках і розмірах.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.