До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Осінній хіт: Valentino представляють нову сумку

Італійський модний Дім Valentino цієї осені представляє новий хіт – сумку VSLING, яка поповнить низку аксесуарів бренду. Вона натхненна естетикою 70-х років, важливого для марки десятиліття, і поєднує мінімалістичні акуратні лінії з насиченим кольором.

Головною прикрасою нової VSLING стала фірмова застібка з впізнаваною буквою V, заточеною в горизонтальний овал. Представники бренду розповідають, що яскраве забарвлення цих сумок передає ексцентричний характер Valentino, але чистота відтінку при цьому вказує на шляхетність і елегантність, закладені в ДНК бренду багато років тому. Не забувають тут і про комфорт: VSLING оснащена спеціальним механізмом, який допомагає регулювати довжину ланцюжка відповідно до настрою і образу.

Реклама

<b>VSLING</b>

Представити новинку запросили зірку серіалу "Поза", Домінік Джексон, яка в спеціальному відео розповідає, на що вона готова заради VSLING.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.