До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Неідеальні ідеали: колекція з перлів Roman Lazar

Promotion

Український бренд прикрас Roman Lazar представляє нову колекцію Dirty Pearls.

Реклама

"Я давно малював ескізи, вивчав історію, але довго не наважувався зробити повністю перлову колекцію. Цей матеріал здавався мені занадто ідеальним. Адже тільки перлина не вимагає додаткових обробки і ограновування при створенні ювелірних прикрас", – каже дизайнер Роман Лазар.

На створення першої колекції з перлами дизайнера надихнули архівні фото колекцій Chanel Карла Лагерфельда, а ще – серія картин англійського художника Герберта Джеймса Дрейпера, зокрема – робота "Дитя води". Всього лише за два місяці під саундтрек Lady Gaga "Heavy Metal Lover" на повторенні дизайнер зробив нову колекцію.

Роман Лазар вибудовує колекцію на поєднанні чорного і білого, а також барокових, неправильної форми, перлів. "Неідеальні ідеали" – робочий слоган колекції, в якій дизайнер обігрує класичну репутацію перлів на контрастах з брутальною рок-н-рольною естетикою.

Масивний чокер з хрестами він збирає з кількох перлинних ниток, комбінує ланцюги з жовтого золота і перламутр для чорно-білого сотуара (носити такий можна і як ефектний пояс), а намисто робить з великих якірних ланок ланцюга, викладених намистинами. Цей же прийом повторюється в великих виразних сережках: круглі і прямокутні деталі, ніби взяті з портових конструкцій (омаж походженню дорогоцінного матеріалу) доповнюють перли різних відтінків. У багатьох прикрасах ці деталі можна від'єднувати або кріпити на будь-яку частину перснів або нашийників.

Легкість і свободу в носінні цих прикрас дизайнер відобразив у рекламній кампанії колекції Dirty Pearls. Моделлю стала Катріна Макова @katrina_makhova (фітінг-модель Roland Mouret, постійна модель кутюрних показів Julien Macdonald, Elie Saab) фотографом – Марина Сажина @sazhynaphoto. Марина закінчила курс модної фотографії в Central Saint Martins, пройшла стажування у селебріті-портретиста Лі Келлі, і спеціалізується на фотографіях в чорно-білій стилістиці. "Мені давно хотілося зробити проект з чорно-білою фотографією – вона має документальний і природний вигляд", – каже Роман Лазар, який був арт-директором зйомки.

<b>lazar</b>

Сайт:roman-lazar.com

Instagram:@romanlazar

Facebook:facebook.com/romanlazarofficial/

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.