До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні сумки пастельних відтінків сезону весна-літо 2020

Пастельна палітра кольорів з року в рік займає одну з головних позицій на модному подіумі. У сезоні весна-літо 2020 небесно-блакитні, лавандові, світло-жовті, пудрово-рожеві і фісташкові відтінки – як і раніше актуальні, особливо якщо говорити про сумки. Мікроклатчі, сумки-шопери, крос-боді або скульптурні моделі в делікатній колірній гамі просто зобов'язані з'явитися в весняно-літньому гардеробі.

Celine весна-літо 2020
Небесно-блакитний

Сумки небесно-блакитних відтінків не тільки актуальний, а й універсальний аксесуар на всі випадки життя. Цей базовий відтінок легко поєднувати з будь-якими образами. Так, можна доповнити ним повсякденний образ з деніму, взяти його до пари діловому ансамблю, вписати в білосніжний літній комплект або розбавити ним яскравий барвистий образ. Приклади наймодніших сумок у небесно-блакитній колірній гамі представлені в колекціях Max Mara, Salvatore Ferragamo і Lanvin.

Реклама
Max Mara весна-літо 2020
Salvatore Ferragamo весна-літо 2020
Lanvin весна-літо 2020

<b>сумки небесно голубой</b>

Світло-жовтий

Солодкі і ніжні відтінки бананового морозива так і ваблять своєю красою. Boss роблять ставку на гіперболізований м'який клатч, який легко потоваришує з трикотажною сукнею вихідного дня, Bottega Veneta пропонують різновид сумки-конверта, прикрашеної фірмовим плетінням, для ділових зустрічей, а 3.1 Phillip Lim оспівали напів прозору сумку-шопер, всередині якої помістили ще одну, меншу модель – ідеальний варіант для активних дівчат.

Boss весна-літо 2020
Bottega Veneta весна-літо 2020
3.1 Phillip Lim весна-літо 2020

<b>сумки светло-желтый</b>

Відтінок зефіру

У весняно-літньому сезоні делікатні відтінки пудрово-рожевого повертаються на модну арену – від ніжного зефіру до полуничного крему. Складний, ніжний, сильний і бунтівний рожевий колір тепер прикрашає наймодніші сумки: Thom Browne показали маленьку валізку, Giambattista Valli елегантний мінітоут, а Loewe кумедний клатч, прикрашений пір'ям.

Thom Browne весна-літо 2020

Giambattista Valli весна-літо 2020
Loewe весна-літо 2020

<b>сумка розовй</b>

Лавандовий

Оновити колекцію сумок цього сезону дизайнери пропонують з лавандового відтінку. Max Mara створили стьобану сумку через плече, яку бренд пропонує одягати з пастельним лавандовим тренчем, Emilia Wickstead запропонували на зміну чорному тоуту взяти бузкову модель як сумку на кожен день, а Gabriele Colangelo показали об'ємний шопер на довгих ручках.

Max Mara весна-літо 2020
Emilia Wickstead весна-літо 2020
Gabriele Colangelo весна-літо 2020

<b>сумки лавандовый</b>

Фісташковий

Ніжний і солодкуватий відтінок фісташки цього сезону прикрасив сумки багатьох брендів. Помірний, лаконічний і складний пастельний відтінок належним чином оцінять досвідчені модниці. Так, у колекції Rejina Pyo з'явилася сумка-хмара з розслабленим бантом замість ручки, Peter Pilotto представили подвійну сумку, у якій поєднали ніжно-зелений і небесно-блакитний відтінки, а Maryam Nassir Zadeh – клатч вільної форми.

Rejina Pyo весна-літо 2020
Peter Pilotto весна-літо 2020
Maryam Nassir Zadeh весна-літо 2020

<b>сумки фисташка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.