До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

MICHAEL Michael Kors присвятили нову сумку Керрі Бредшоу

У колекції сезону весна-літо 2021 бренд MICHAEL Michael Kors випустив нову модель сумки Bradshaw, яка дуже скоро прикрасить гардероби затятих модниць. Ефектний прямокутний аксесуар з короткою ручкою являє собою вишукану варіацію культової сумки-багета, натхнену естетикою 1990-х. Саме такі любила одна з наймодніших кіногероїнь того періоду — Керрі Бредшоу.

Сумка Bradshaw MICHAEL Michael Kors

Сумка представлена ​​у двох розмірах і широкій палітрі кольорів, яка варіюється від класичної чорно-білої гами до яскравих літніх відтінків мандаринового та лаймового. Аксесуар виготовлений як з гладкої шкіри, так і з фірмовою монограмою, цікавим плетінням, металевими заклепками й контрастними елементами. Ця практична й ефектна модель — чудовий варіант на щодень цієї весни та літа. Сумку Bradshaw вже можна купити у фірмових магазинах Michael Kors. Більше зображень нової моделі можна побачити в нашій галереї.

Реклама

<b>Сумка MMK</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.