До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кочувати і керувати: нова колекція прикрас Chopard

Колекцію прем'єр високого ювелірного мистецтва Chopard Red Carpet Collection з 71 предмету можна розділити на дві частини: фантастично насичені кольором великі прикраси з титану і ювелірна класика з масивними каменями великої четвірки.

Друга частина неминуче виправдовує очікування. Головна прикраса цієї частини – кольє-рів'єра з діамантів і смарагдів. Центральний діамант гранування груша 20 карат врівноважує берил з Колумбії огранки подушка 12 карат. 31 діамант і 17 смарагдів складають рив'єру, яку можна носити в чистому жанрі – без особливо великої груші підвіски. В іншому біло-зеленому, ніби зібраному з квіткових віночків, кольє, всі кручені частини забезпечені діамантами всередині прикраси – так воно набуває глибини і об'єму.

Реклама

В титановій частині заправляє помітна естетика етнічних монгольських вбрань. Тему починає кольє-комір абсолютно племінного спрямування. На комірі з пір'я півня і фазана спочиває застібка на 10 сантиметрів. У центрі – камея з бірюзи, навколо – танець блакитних апатитів, фіолетових гранатів, різьбленої теракотової яшми і кислотно-рожевих титанових бусів.

<b>шопар лето</b>

Є кручені сережки-шандельєри, що нагадують пряні східні казки, з кабошонами з танзанітів і смарагдів, або масивні "блюдця" з різьбленим попелястим жадеїтом, на тлі якого викладені пелюстки з опалів, блакитної емалі, сапфірів з вкрапленням ляпіс-лазурі, що кокетливо визирає з-під листя фантастичної квітки. І, нарешті, кольє-нашийник – з орнаментом, ніби взятим з монгольського килима, складеним з центральних крапель темно-рожевого рубеліту, сапфірів, вогненних гарнетів, болотних турмалінів. На вигляд це племінна коштовність, яку хочеться носити так само, як і кочові племена носили свої скарби – постійно і на собі.

<b>шопар лето1</b>

Текст: Тетяна Соловей

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.