До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Якою буде колекція Chopard Red Carpet для Каннського фестивалю

Напередодні Каннського кінофестивалю в майстернях Високого ювелірного мистецтва Chopard традиційно створюють колекцію Red Carpet. Уже 20 років Будинок є офіційним партнером Канського кінофестивалю і щорічно створює легендарну "Золоту пальмову гілку" з "етичного" золота (сертифікат Fairmined).

Chopard Red Carpet 2018

З 2007 року Кароліна Шойфеле, співпрезидент і художній директор Chopard, щорічно розробляє колекцію Високого ювелірного мистецтва з числом виробів, рівним віку Каннського фестивалю. Цього року для знаменитих актрис, що виходять на червону килимову доріжку, створена серія з 71 прикраси. В основі дизайну цьогорічної колекції Red Carpet – численні подорожі і мрії її творця. Давним давно предки Кароліни Шойфеле мандрували по світу зі скринями, повними дорогоцінних товарів, добираючись навіть до російського царського двору. За їхнім прикладом вона весь рік відвідує різні країни, представляючи творіння сімейного Будинку. Ці поїздки, в підсумку, вилилися в нову колекцію Red Carpet 2018, до якої увійшло кольє зі справжнього пір'я, створене за мотивами традиційних костюмів, і на основі навичок і художніх промислів степових народів Монголії. Майстри Будинку вперше об'єднали в одній повітряній прикрасі кольє з пір'я і різьблену камею з крученими візерунками з дорогоцінних каменів. 71 прикраса цієї ефектної, оригінальної й екстравагантної колекції буде представлена публіці на червоній килимовій доріжці одного з найзнаменитіших кінофестивалів світу з 8 по 19 травня 2018 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.