До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Cartier представляють нову колекцію високого ювелірного мистецтва Sur Naturel

Нова колекція високого ювелірного мистецтва Sur Naturel від Cartier фокусується на природі, вільній від обмежень реальності, а стихія води, краса й багатство флори та фауни представлені у творчому дуеті абсолютної форми й абстракції.

Кольє Hemis, платина, кунцит, опали, рожеві й білі діаманти
Годинник Cartier Panthère Tropicale, жовте золото, аквамарини, турмаліни, корал, онікс, діаманти, кварцовий механізм

Один з ключових образів Sur Naturel — пантера, наявна майже в усіх колекціях Cartier від часу створення першого культового наручного годинника Panthère de Cartier у 1914 році. Контраст кольорів і матеріалів, а також сміливе яскраве виготовлення дало змогу ювелірам передати не тільки красу дикої тварини, а й середовище її проживання. Колекція Sur Naturel — живий діалог людини і її Величності природи.

Реклама
Процес створення годинника Cartier Panthère Tropicale

До колекції увійшли кольє, сережки, каблучки й ​​годинник із жовтого та білого золота й платини. Cartier демонструють архаїчні коштовні камені: діаманти, смарагди й сапфіри елегантно поєднуються з опалом і кунцитом, коралом і аквамарином, берилом і кварцом, передаючи первинну енергію природи в безлічі дрібних деталей.

<b>Cartier Sur Naturel</b>
Cartier представили новую коллекцию высокого ювелирного искусства Sur Naturel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.